Terug naar de startpagina
VANLAGEN bedrijfsinformatie
VANLAGEN Projecten
Metselwerk
VANLAGE-N-ieuws
VANLAGEN contactinformatie


VANLAGEN staat voor goede afspraken en een kwalitatief stuk metselwerk.

Op 1 april 1996 werd Bouw & Aannemersbedrijf Van Lagen & Van den Akker opgericht. Vanaf het jaar 2000 verhuisde het bouwbedrijf van Ede naar Terschuur en werd voortgezet door Johan en Marjan van Lagen onder de naam Bouw & Aannemersbedrijf VANLAGEN. In 2005 kwam daar VANLAGEN Metselwerken bij. In de eerste 8 jaar bestond het bedrijf gemiddeld uit 10 personen, maar vanaf 2005 is VANLAGEN sterk gegroeid naar ruim 20 medewerkers.
de medewerkers van VANLAGEN aan het werk
de medewerkers van VANLAGEN aan het werk
de medewerkers van VANLAGEN aan het werk
VANLAGEN verzorgt allerlei soorten metselwerken in verschillende verbanden: zoals halfsteens, wild, klezoor, staand, kruis, vlaams, ketting, stapel, engels verband enz. Tevens verzorgen wij handzaam lijmwerk in L-blokken voor vuilwerk en V-blokken voor schoonwerk. Ook bijzonder metselwerk zoals rollagen, bogen en togen, hanenkammen, ezelsruggen, boerenvlechting e.d. worden door ons verzorgd.
Het doorgestreken metselwerk, zgn pointmastervoeg wordt regelmatig uitgevoerd door onze metselaars. Hiervoor heeft VANLAGEN een eigen voegmaster/pointmaster ontwikkeld welke beter in de hand ligt van de metselaar.
VANLAGEN is een erkend leerbedrijf
VANLAGEN is een erkend leerbedrijf. Jonge mensen maken wij enthousiast voor het metselvak. Zij krijgen de ruimte om effectief hun opleiding te volbrengen. Er worden zowel BBL1, BBL2 als BBL3 leerlingen geplaatst. Ook is er ruimte voor BBL4: assistent uitvoerder, VMBO stageplaatsen en leerwerktrajecten. Metselen leer je aan de draad en de theorie op school.

VANLAGEN is sinds 2000 VCA* gecertificeerd. Veilig en gezond werken in een verantwoorde omgeving. Hierbij wordt ook nagedacht over efficiŽntie en rugpreventie. Mede daardoor is de Merlo verreiker aangeschaft en werken wij met metselschraagjes.
website: Xites webdesign